Begivenheden har allerede fundet sted.

Gudstjeneste i Slagslunde Kirke med dåb ved Malene Buus Graeser - fejring af og foredrag om det nyrenoverede orgel

Søndag d. 19. september 2021, kl. 10:00
Slagslunde Kirke, Østergade 2, 3660 Stenløse
Malene Buus Graeser

Orglet i Slagslunde Kirke er blevet renoveret og udbygget med et ekstra manual (klaviatur) på 3 stemmer af Frobenius orgelbyggeri. Dette giver kirkens velklingende instrument mange flere repertoiremæssige muligheder og udvider dets musikalske palet væsentligt. Det fejrer vi ved gudstjenesten i dag, samt med tre indvielseskoncerter:
29. september—kirkens egen organist Irina Gerkeuli spiller værker af Bach, Bruhns, Oorstmerssen, Essl.
28. oktober—Bach to Rock med professor Sven-Ingvart Mikkelsen (orgel) og Jochen Brusch (violin)
11. januar—Bine Bathrine Bryndorf, domorganist i Roskilde Domkirke og professor i orgel på Royal Academy of Music i London.

Efter gudstjenesten 19. september er alle inviteret til en reception hvor Eskild Momme fra orgelbyggerfirmaet Frobenius kommer og fortæller om processen.